Novinka Tip Efekt lupa
  • 1 z 2
 

FRISELLINE

 

FRISELLINE - typické tvrdší pečivo z Apulie ideální jako základ jednohubky.

Můžete kombinovat se sušenými rajčaty, artyčoky nebo stačí jen pokapat olivovým olejem.

Dostupnost Vyprodáno
80 Kč / ks
70 Kč bez DPH
Kód produktu FRISBON
Kategorie K VÍNU
Položka byla vyprodána...
 

FRISELLINE - typické tvrdší pečivo z Apulie ideální jako základ jednohubky.

Můžete kombinovat se sušenými rajčaty, artyčoky nebo stačí jen pokapat olivovým olejem.

Složení: hladká mouka, semolinová mouka, slunečnicový olej, kvasnice, sůl.

Balení: 250 g

Původ: Itálie

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.