Novinka Tip Efekt lupa
  • 1 z 3
 

FRESELLE cereální

 

Typické "pečivo" z jihu Itálie - jakési houstičky ve tvaru kruhu s otvorem uprostřed, které se pečou v troubě, poté se horizontálně rozkrojí a vloží se do trouby znovu dopéct, dokud nejsou úplně tvrdé.

A jak se FRESELLE konzumují? Stačí pokapat vodou, freselle mírně změknou a poté už je můžete kombinovat v podstatě s čímkoli. Ovšem čím jednodušší, tím lepší, obzvlášť máte-li kvalitní ingredience. My je máme nejraději s kapkami extrapanenského olivového oleje, rajčátky, bazalkou nebo oreganem. 

Složení: pšeničná mouka, slunečnicová semínka, lněná semínka, sojové krupky, žitná mouka, ovesná mouka, ječná mouka, kukuřičná mouka, otruby, sůl, pivovarské kvasnice. Obsahuje lepek. 

Balení: 400 g 

Dostupnost Skladem (28 ks)
149 Kč / ks
130 Kč / ks bez DPH
   
Kód produktu FRECE
Kategorie PEČIVO
 

Toto typické "pečivo" z jihu Itálie jsou jakési houstičky ve tvaru kruhu s otvorem uprostřed, které se pečou v troubě, poté se horizontálně rozkrojí a vloží se do trouby znovu dopéct, dokud nejsou úplně tvrdé. V dávných dobách byl tohle pokrm chudých lidí, kteří se tak zásobili na doby, kdy neměli možnost jíst čerstvý chléb. FRISELLE si s sebou na moře brali i rybáři, navlékli je na kousek provázku jako náhrdelník a pověsili. Namáčeli si je ve slané vodě, jedli je s mušlemi, používali je jako základ pro rybí polévky...

A jak se FRESELLE konzumují? Stačí pokapat vodou, freselle mírně změknou a poté už je můžete kombinovat v podstatě s čímkoli. Ovšem čím jednodušší, tím lepší, obzvlášť máte-li kvalitní ingredience. My je máme nejraději s kapkami extrapanenského olivového oleje, rajčátky, bazalkou nebo oreganem. 

Složení: pšeničná mouka, slunečnicová semínka, lněná semínka, sojové krupky, žitná mouka, ovesná mouka, ječná mouka, kukuřičná mouka, otruby, sůl, pivovarské kvasnice. Obsahuje lepek. 

Balení: 400 g